Followers

Saturday, February 6, 2016

Mengapa Kita Perlu Memakai Perfume aka Minyak WangiPerlu ke pakai? Tak perlu jika kita dah semulajadi wangi..hahaha. Selalukan kalau balik kerja waktu pagi, dimana orang lain keluar bekerja waktu pagi dalam lif mesti lekat tinggal bau perfume. “Siapalah yang pakai perfume semerbak ni? tertumpah ke ape?” hahaha. Ada tu siap meninggalkan ekor bau yakni orangnya dah 1 kilometer kat depan tapi baunya meleret-leret lagi..
Mesti perfume mahal. Tapikan buat wanita, berwaspada dalam memakai wangi-wangian..

Mengapa kita perlu memakai perfume? Sebab nak bagi diri wangi laaaaaaaaa…hahaha. Baru ada keyakinan nak jumpa orang, lalu sebelah orang, duduk sebelah orang, berhimpit-himpit dengan orang.

Pakar kata tempat terbaik untuk sembur/calit perfume adalah di nadi tangan, pelipat lengan, belakang telinga dan di tengkuk…kan? kan? kan? Hmmmm.. lepas tu ada orang kata, bau perfume akan berubah bila terkena peluh atau haba badan tempat yang kita sembur perfume. Ada betul ka?

Pakai perfume untuk tidur malam pun penting juga.. Best tidur wangi-wangi macam aroma terapi.
Perfume mahal atau murah? Bergantung la pada lubang hidung masing-masing. Ada je perfume yang murah tapi sedap hidung memandang, dan ada perfume yang mahal tapi orang sekeliling rasa pening bila terbau perfume yang kita pakai. Tapi kita biasanya akan beli berdasarkan selera hidung masing-masing kan? dan kita juga akan beli berdasarkan selera lubang hidung pasangan kita kan? hehehehe..

Tapi…
Jika ingin dibandingkan dengan musik dan bau-bauan.. menurut pakar, bau-bauan lebih efektif dalam menguatkan daya ingatan. Daya tumpu untuk belajar lebih fokus.

*********************************************************************************
HIZASHA exclusive perfume

kepakaran kami adalah menyelesaikan masalah orang ramai yang mempunyai bau badan yang kurang menyenangkan, kurang keyakinan apabila berhadapan dengan masyarakat sekeliling dan mempunyai kesukaran dalam memilih minyak wangi mengikut citarasa sendiri.

HIZASHA mempunyai 120 jenis haruman antarabangsa yang yang terdiri daripada 4 jenis botol pilihan dengan harga mampu milik memberikan orang ramai peluang untuk mencuba pelbagai bauan dan seterusnya dapat meningkatkan keyakinan.
HUBUNGI KAMI segera untuk menebus voucer RM5.00 dengan setiap pembelian 30ml botol kristal.

TAWARAN HANYA SAH SEHINGA 28 FEB 2016
********************************************************************************
Aisya Sofea
Founder HIZASHA exclusive perfume

0133522577

fb:https://www.facebook.com/aisyasofeashoppe/

No comments:

Post a Comment

Will reply your comment soonest possible =)